VIII Kuopion alueen brändiseminaari

Odotettu VIII Kuopion alueen brändiseminaari järjestetään Kuopion Musiikkikeskuksella keskiviikkona 30.1.2019. Seminaarissa luvassa monia innostavia ja mielenkiintoisia puheenvuoroja, elämän oivalluksia sekä rakastettuja Pecha Kucha –esityksiä.

Seminaariin saapuu vieraaksi markkinoinnin ja johtamisen professori Petri Parvinen, jota kutsutaan myös ”tiedeyhteisön pitelemättömäksi kauhukakaraksi”. Parvisen räjähtävä ilmaisu on uutta ja raikasta akateemisen maailman suunnalta.

Parvinen tietää asiakaskohtaamisen anatomian – miten pienet ja isot teot vaikuttavat eri tavalla asiakkaiden käyttäytymiseen. Parvisella on noin 200 organisaation kokemus johtamisesta eritoten sellaisissa ympäristöissä, joihin kaupallisuus ei ole luontaisesti kuulunut. Parvinen on professorityönsä ohella toiminut jatkuvasti aktiivisesti sijoittajana ja neuvonantajana hallitusammattilaisena mm. Mehiläisen, Kotipizzan ja Solitan hallituksissa.

Future is not what you think! Arvostettu tulevaisuuden tutkija, emeritusprofessori Esko Valtaojan mielestä tulevaisuus on jotain aivan muuta kuin mitä me sen luulemme olevan ja menneisyys on pahempi kuin tiedämmekään. Vetovoimaista, asiantuntevaa ja aitoa Valtaojaa pääsee kuulemaan Kuopion alueen brändiseminaariin

– Brändiseminaareissa on viime vuosina vallinnut poikkeuksellisen positiivinen spiritti, josta näkyy alueen valtava voima. Jokainen osallistuja kirjoittaa omalta osaltaan Kuopion alueen tarinaa.  Olen ylpeä siitä, että jo kahdeksatta kertaa seminaari kokoaa porukan yhteen, nostaa esille alueen menestystarinoita ja alan osaamista, iloitsee Kuopion kaupungin markkinointijohtaja Kirsi Soininen.

Koko seminaaripäivän ohjelma löytyy tästä

Kuopion alueen brändiseminaarin järjestävät Kuopion alue ja MARK Savo.