Olemisen vapautta ja työpaikkoja

Useat Pohjois-Savon alueen yritykset ovat kasvaneet viime vuosina voimakkaasti, mikä heijastuu myös halukkuuteen palkata lisää uutta henkilökuntaa. Tähän tarpeeseen on vastattu Future Savo –hankkeen toteuttamalla yhteisellä rekrytointikampanjalla, joka pyörähti käyntiin tammikuun 2019 puolessa välissä. Useita työnantajia yhteen keräävä kampanja on herättänyt hyvin mielenkiintoa ja palaute mukana olevilta yrityksiltä on ollut positiivista. Esimerkiksi kampanjan välittämä viesti hyvästä elämänlaadusta ja olemisen vapaudesta yhdistettynä erilaisiin uramahdollisuuksiin on koettu helpoksi allekirjoittaa.

Tärkeintä on kuitenkin se, että sivulla olemisenvapaus.fi avoinna oleviin työpaikkoihin on käynyt tutustumassa jo lähes 13 000 yksittäistä kävijää. Kampanja on alusta asti toteutettu valtakunnallisena, koska tavoitteena on houkutella uutta osaamista tarvittaessa kauempaakin Suomesta. Vahvasti sosiaaliseen mediaan painottuvan kampanjan lisäksi viestiä avoimista työpaikoista on viety eteenpäin rekrytointimessuilla, joille Future Savo –hankkeen työntekijät ovat osallistuneet useilla paikkakunnilla eri puolilla Suomea.

Avoimien työpaikkojen tiedot löytyvät sivulta olemisenvapaus.fi. Jos haluat mukaan sivustolle tai haluat kuulla lisää hankkeen toiminnasta ota yhteyttä tiina.pursiainen@kuopio.fi.

Seuraa Future Savo –hanketta:

Future Savo

LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram: Future Savo