IX Kuopion alueen brändiseminaari 29.1.2020

Vuotuinen Kuopion alueen brändiseminaari järjestetään Kuopion Musiikkikeskuksella keskiviikkona 29.1.2020. Seminaarissa luvassa monia innostavia ja mielenkiintoisia puheenvuoroja, elämän oivalluksia sekä rakastettuja Pecha Kucha -esityksiä.

Seminaarin aamupäivässä keskitytään matkailun teemoihin alueellisesta ja globaalista näkökulmasta. Tutkimuksellista ulottuvuutta seminaariin tuovat tutkijat sekä ihmisläheisiä tarinoita alueen yrittäjät. Lisäksi brändiseminaarissa kuullaan alueen matkailun ja markkinoinnin ajankohtaisia kuulumisia sekä bränditutkimuksen tuloksia.

Seminaariin saapuu vieraaksi Peter Vesterbacka, jolla on yli 20 vuoden kokemus brändien ja yhteisöjen rakentamisesta ja joka on valittu maailman sadan vaikutusvaltaisimman ihmisen listalle. Sarjayrittäjä Vesterbacka mm. toimii opetuspeliyhtiö Lightneerin brändijohtajana ja edistää Helsinki–Tallinna-tunnelihanketta ja Kiina-yhteistyötä.

Kansainväliset menestystarina kuten Rovion Angry Birds ja teknologia- ja kasvuyritystapahtuma Slush ovat Vesterbackan luomuksia. Hän viettää noin puolet vuodesta työmatkoilla ja vaikuttaa lukuisissa hankkeissa edesauttaen mitä mielikuvituksellisempia projekteja koulutuksesta avaruusmatkailuun. Vesterbacka haluaa kyseenalaistaa totuttuja toimintatapoja ja haastaa tekemään isommin, nopeammin ja rohkeammin.

Professori Arto O. Salosen asiantuntijuus liittyy kestävään yhteiskuntaan, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja merkitykselliseen elämään. Tulevaisuutta voidaan tehdä, ja Salosen lähestymistapa onkin tieteidenvälinen ja tulevaisuussuuntautunut. Uniikin puhetavan omaava vangitseva esiintyjä inspiroi ja avartaa ihmisenä olemista.

Suositut Pecha Kucha esitykset pitävät stand-up koomikko Teemu Vesterinen, Taiga Conceptin toimitusjohtaja Maarit Sinikangas ja Anna-Liisa Toivanen Tahko.me Majoituspalveluista. Brändiseminaarin jatkojen isäntänä toimii European Region of Gastronomy Kuopio 2020.

Brändiseminaari on avoin kaikille alueen kehittämisestä kiinnostuneille. Yrittäjä, matkailualan toimija, kuntapäättäjä, opiskelija ja myynnin ja markkinoinnin ammattilainen – tule verkoistoitumaan ja inspiroitumaan alueen suurimpaan ja puhutuimpaan seminaariin. Vuosi avautuu hyvällä fiiliksellä, tätä ei voi missata! Koko ohjelma ja ilmoittautuminen: www.brandiseminaari.fi

Kuopion alueen brändiseminaarin järjestävät Kuopion alue ja MARK Kuopio.