Hupimaisteri etsii Kuopion sielua

Kuopion oma Hupimaisteri, Juha Jylhäsalmi, etsii Kuopion sielua. Some-kampanjan avulla kartoitetaan ihmisten tarinoita ja ajatuksia siitä, missä paikassa, henkilössä, sanonnassa tai vaikkapa nakkikioskissa tiivistyy Kuopion sielu. Ehdotuksia ja kertomuksia kerätään Kuopion alueen some-kanavissa.

Elämään Kuopion alueelle liittyy tunnistettavia ruokia, kuuluisia paikallishahmoja ja upeita maisemia. Mitä muuta kuvauskohteita voisi olla, jotka eivät ole ilmiselviä mutta kiteyttävät jotain oleellista paikallisesta elämäntyylistä? Unohdettu muistomerkki, erikoinen liikennejärjestely, salainen uimapaikka tai osuva kauppakyltti. Nyt etsitään oivaltavia ilmiöitä, todellisia tunteita tai urbaaneja legendoja! Syksyn aikana kuvattavissa somevideoissa Jylhäsalmi vierailee Kuopion alueella, tapaa ihmisiä ja tutkii Kuopion sielunelämää.

Loppuvuodesta Hupimaisterin videot laajenevat myös maakunnan alueelle, joten käsittelyyn pääsevät myös alueellinen elämä ja ilmiöt. Kampanja on osa Kuopion alueen maakunnallisen yhteismarkkinoinnin tuotantoa, jossa tavoitteena on alueen osaamispohjaisen imagon vahvistaminen sekä alueen vetovoimaisuuden ja houkuttelevuuden kasvattaminen.

Lisätietoja:
Juha Jylhäsalmi
juha(at)komediafestivaali.fi
040 571 5231