Etätyö

Etätyö on paljon enemmän kuin työskentelyä kotona.

Se on joustavuutta ja yhteisöllisyyttä. Yksityisyyttä ja ajatusten vaihtoa. Loman ja työn yhdistämistä. Digitalisaatio ja teknologian kehitys tarjoavat työnteon mallia, jonka ytimessä loistaa kutkuttava ajatus – vapaus.

Kun työ on ajasta ja paikasta riippumatonta, voit nauttia vapaudesta muulloinkin kuin viikonloppuisin ja lomilla. Löydä uusi inspiroiva työpisteesi Kuopion alueelta!

Kuopion alueen etätyöpisteet kartalla

Etätyöpistettä tarjoavat tahot vastaavat itse tietojen oikeellisuudesta, turvallisuudesta ja tilan sopivuudesta työskentelyyn.

Yrittäjä, tule mukaan tarjoamaan etätyöskentelyyn sopivaa tilaa

Etätyöntekijät odottavat valmiiksi paketoituja palvelujasi. Tule mukaan palveluumme ja kerro tarjoamastasi tilasta sekä siihen liittyvät perustiedot. Etätyöhön soveltuva tila voi olla lähes mitä vain, kunhan oheispalvelut ovat kunnossa. Moni arvostaa valmiiksi mietittyjä ratkaisuja. Oleellista on, että tila tarjoaa työn edellyttämät varusteet, eli ainakin nämä:

  • työpiste (pöytä ja tuoli)
  • wifi-yhteys ja sähköpistokkeet
  • kahvia tai virvokkeita
  • välipalaa tai lounasta.

Kerro myös, mikä tilassasi tai palvelussasi on uniikkia? Onko se rauhallinen musiikki, luonnon läheisyys tai vaikkapa inspiroiva tila?

Ilmianna yrityksesi kartalle

Pysähtymistä arvostaville.

Matkatyö tuo vaihtelua ja rikastuttaa monen elämää. Reissupäivien lomassa oma kiinteä tukikohta tarjoaa rauhallisen pysähdyspaikan. Valitse pysyvä tai väliaikainen työpiste, rauhallinen oma tila tai energisoiva yhteisö. Kuopion alue on täynnä mahdollisuuksia!

Yhteisöä kaipaaville.

Aina ei kannata jäädä kotiin. Samanhenkisten työyhteisö antaa energiaa ja inspiroi, kun omat ajatukset sakkaa tai kotona on vaikea keskittyä. Kaivatessasi työtilaa kodin tai työpaikan ulkopuolella, vuokraa työpiste Kuopion alueen yritysyhteisöistä. Vaihda ajatuksia, lounasta porukalla, innostu ja verkostoidu. Yhteisötyöpisteen voit vuokrata päiväksi tai pidemmäksi aikaa – valitse itse fiiliksen mukaan!

Ajan maksimoijille.

Työn ja elämän tasapaino löytyy Kuopion alueelta. Jos työsi onnistuu etänä, tarvitset vain sinulle sopivan työpisteen – ja niitä täällä riittää. Ota varaslähtö ja suuntaa viikonlopun viettoon silloin kun haluat. Viimeistele viikon työt ja aloita miniloma heti perjantaina töiden jälkeen.

Inspiraation etsijöille.

Eksoottinen Kuopion alue tarjoaa loputtomasti inspiroivia tiloja etätyölle. Kun oma työympäristö tuntuu liian tutulta, näkökulman vaihto auttaa. Etätyötä varten suunnitellut toimivat puitteet vapauttavat tilaa ajattelulle ja varmistavat työrauhan silloin, kun tekeminen vaatii keskittymistä.

Samanhenkinen työyhteisö tarjoaa pienyrittäjälle rauhaa, seuraa ja säästöjä. Nappaa vinkit oman työyhteisön perustamiseen!

Tänä keväänä useat suomalaiset pääsivät kokeilemaan työn tekemistä kotona. Osa ihastui, osa kaipasi työpaikalle työkavereiden pariin. Kotitoimisto ja yksin työtä tekeminen on tuttua yksinyrittäjille, pienyrittäjille ja vasta yrityksen perustaneille.

Lue lisää »

Etätöihin kahvilaan? Inspiroiva ympäristö ruokkii työntekoa ja auttaa jaksamaan kiireen keskellä

Moni on nauttinut alkusyksystä toimistolla työkavereiden kanssa yhdessä tekemisestä vastapainona koronakevään ja -kesän aikaiselle kotona puurtamiselle. Työyhteisössä keskeytyksiltä on vaikea välttyä, mutta etätöihin irrottautuminen rauhoittaa ja antaa tilaa ajatuksille.

Lue lisää »

Etätyöskentelystä otetaan kaikki irti. Yrittäjä, näin teet etätyöläisen päivästä ikimuistoisen

Monilla aloilla etätyö on jo sujuva osa arkea ja sen myötä yhä useampi odottaa valmiiksi paketoituja palveluja inspiroivassa ympäristössä. Etätyöhön soveltuva tila voi olla lähes mitä vain, kunhan oheispalvelut ovat kunnossa. Kuopiolainen Ravintolamestarit Oy havahtui etätyöskentelyn suosion kasvuun keväällä. Nyt uudet palvelut odottavat lähtökuopissa suotuisia maailmanaikoja.

Lue lisää »

Tiedote: Kuopion alue kerää etätyöskentelyyn sopivia työpisteitä kartalle

Etätyön suosio ja kysyntä kasvaa Kuopion alueella. Kuopio-Tahko alueen monipuoliset palvelut kauniin järviluonnon äärellä mahdollistaisi työn ja vapaa-ajan yhdistämisen myös alueen ulkopuolelta tulijoille. Kuopion alue vastaa nyt kysyntään keräämällä etätyöskentelyn mahdollistavat yritykset, tilat ja palvelut yhdelle kartalle koko Pohjois-Savon alueelta.

Lue lisää »